Jos Jansen Reclame- & Mediapartners is een klein team van gedreven reclamemakers met relevante ervaring in alle facetten van marketing-communicatie. Die ervaring zetten we graag in voor onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Korte lijnen
Een klein team betekent korte lijnen. We zijn gewend vlot te schakelen, en zo nodig breiden we onze slagkracht uit met freelancers, waarmee we regelmatig klussen klaren. Professionals met wie we graag samenwerken en van wie we weten wat ze waard zijn.

Eigenwijs of gewoon verfrissend?
Bij Jos Jansen Reclame- & Mediapartners voeren we niet alleen uit, maar denken we vooral ook mee. Vanuit de klant, maar ook vanuit een eigen visie. Eigenwijs? Best mogelijk, maar dat is precies wat je mag verwachten van een bureau in marketingcommunicatie. Hoewel we niet het patent op de wijsheid claimen, mag je best een beetje 'anders' zijn, vinden we. Sterker nog, dat is een vereiste. Want als we over alles hetzelfde zouden denken, wat is dan de toegevoegde waarde van samenwerking? Juist door met de klant in discussie te durven treden, ontstaat er vaak een bijzonder resultaat. Verfrissend.

ADGroentje              Persgroep       RTV UtrechtWeekkrant